Trainingen

Wil jij weten wat maakt dat we doen zoals we doen en wat de invloed is van onze overtuigingen? Wil je ontdekken wat je drijfveren en je talenten zijn, zodat je deze zowel in je werk als privé kunt inzetten?

NLP en Communicatie

Heb jij je wel eens afgevraagd wat maakt dat jouw communicatie niet het gewenste effect heeft?
Hoe werk je samen op een effectieve manier?

Kies voor jezelf en verbeter je mogelijkheden door persoonlijke ontwikkeling. Groeien in je werk, groeien in je relaties, groeien als persoonlijkheid.

De open trainingen zijn geschikt voor alle mannen en vrouwen die meer inzicht willen krijgen in zichzelf of die willen leren wat maakt dat ze bepaalde zaken wel of juist niet oppakken.

Leef je leven vanuit kracht, haal meer uit jezelf en beleef plezier.

Klik op de titel van een workshop of training voor een uitgebreide beschrijving.

Gedachtenkracht: wat maakt dat we doen zoals we doen en hoe kunnen we dit veranderen (12 dagdelen). Meer achtergrondinformatie vind je onder gedachtenkracht info.

Krachtiger in je werk: een introductie in de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je werk. Leer de basis van een goede communicatie en samenwerking. Wat heb jij nodig om nog beter te functioneren? Ontdek wie je bent en wat je wilt in je werk. Kom naar deze ééndaagse introductie en ontdek waarin jij je kunt versterken.

NLP en Communicatie: hoe weet je op welke manier jouw boodschap bij een ander overkomt? Wat is belangrijk bij een goede communicatie; welke valkuilen zijn er. Leer alles over contact maken en over de manier waarop jij communiceert.

NLP Practitioner: ga met jezelf aan het werk om jouw patronen te herkennen en waar nodig te veranderen.

Mind Your Bodylichaam en geest in balans voor een blijvend gezond gewicht. Een programma van training, coaching en voedingsadvies.

Zelfbewust Presenteren: leer hoe je een presentatie geeft vanuit kracht en overwin je angst om voor een groep te staan en jezelf te laten zien. (1 dag)

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@espracom.nl.

Op alle trainingen zijn de voorwaarden voor deelname aan bijeenkomsten van toepassing. Deze vind je hier.

Deelnemers aan de Secretaressepas  krijgen een korting op een coachingsgesprek of een workshop van 10% op een training tot € 500,- Daarboven een korting van 5%.