NLP

Heb jij het idee dat je meer uit je leven kunt halen? Wat maakt je zeker of onzeker? Zit je soms jezelf in de weg doordat je in een stemming bent die je liever niet wilt? Weet jij hoe je met anderen communiceert? Of zelfs met jezelf? Want alles wat je denkt is ook een vorm van communiceren. En onze gedachten kunnen ons behoorlijk in de weg zitten. Innerlijke stemmetjes die ons bekritiseren of aanmoedigen. Onze interne communicatie is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks functioneren.

Ben jij benieuwd wat maakt dat je doet wat je doet? Is jouw gedrag effectief of voor verbetering vatbaar? Hoe ga je om met al datgene wat je in het leven tegenkomt? Ben je tevreden of zou je dingen willen veranderen? Een NLP training geeft je inzicht in je functioneren en handvatten om datgene aan te pakken wat je anders wilt.

NLP, ofwel Neuro Linguistisch Programmeren geeft inzicht in de structuren en processen die aan de basis liggen van ons gedrag en onze communicatie. Het is een verzameling methodieken waarmee je de mogelijkheid krijgt jezelf beter te leren kennen en daardoor een beter contact te hebben met jezelf en anderen. Je krijgt inzicht in je overtuigingen en de oorzaken hiervan. 

Op het internet is veel te vinden over wat NLP inhoudt, wat het voor je doet en welke onderwerpen er zijn. Ook kan je boeken lezen waarin informatie gegeven wordt over NLP. Natuurlijk is dat interessant. En natuurlijk steek je er iets van op.

Wil je echter echt ervaren wat NLP inhoudt en wil je echt veranderen, dan doe je dat niet vanuit een boek. Dat doe je in een NLP training of NLP workshop. Er zijn nu eenmaal dingen die je moet ervaren en doen voordat ze effect hebben. En NLP is daar één van.

Regelmatig worden informatie-avonden gegeven. Wil je alvast wat dieper gaan, dan kun je de 2-daagse workshop 'NLP en communicatie' bijwonen. Een overzicht van de inhoud vind je hier. Wil je echt met jezelf aan de slag? Neem dan deel aan de NLP Practitioner. De data van de trainingen vind je in de agenda.

We verwachten in het najaar van 2013 van start te gaan met een NLP practitioner opleiding.