NLP en communicatie

Weet jij of jouw boodschap duidelijk bij anderen overkomt? En zo niet, hoe je dit kunt veranderen? Hoe komt het toch dat wat je zegt soms zo anders wordt begrepen dan je bedoelt?

En weet je wat de invloed is van jouw gedachten? Onze (interne) communicatie is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks functioneren. Zou je dingen willen veranderen?

Als we denken aan communicatie, denken we vaak aan een gesprek. Communicatie lijkt simpel: iemand zegt iets en de ander reageert. Er zijn echter veel zaken van invloed op communicatie. We kennen verschillende modellen die werken met woorden als zender, boodschap, ruis en ontvanger. Er is echter meer. Onze hele wereld bestaat uit communicatie. Niet communiceren is niet mogelijk. Elke dag communiceren wij, zelfs als wij geen woord gesproken hebben.

Zou je willen leren om efficiënter te communiceren en makkelijker met anderen om te gaan?

Wat leer je:

  • de grondbeginselen van NLP
  • wat is de invloed van onze communicatie
  • wat bepaalt ons gedrag
  • welke invloed hebben onze onbewuste overtuigingen
  • hoe neem jij verantwoordelijkheid voor je leven
  • ben je in contact met jezelf en hoe maak je contact met een ander

Na deze workshop heb je inzicht in de oorzaken van jouw gedrag en handvatten om nog beter om te gaan met jezelf en anderen.

>> onderwerpen workshop NLP en Communicatie;  >> Meer informatie over NLP

Duur van de workshop: 2 dagen
Kosten: € 245,- incl. koffie, thee, lunch en cursusmateriaal.

Als deze workshop je aanspreekt, like deze dan hieronder of stuur door naar diegenen waarvan je het idee hebt dat het ze ook interesseert.