Wil je lekker in je vel zitten? Je prettig voelen?

Wat houdt jou tegen om je leven op een prettige manier te leiden? Ben je vaak moe? Heb je last van depressieve gevoelens? Verminder stress. Pak onbewuste patronen aan die je naar beneden halen. Los belemmerende overtuigingen op en krijg meer plezier in je leven. Word je bewust van jouw kracht en talenten. Krijg meer zelfrespect.

Daarbij hoort ook een gezonde leefstijl. Ben je te dik? Heb je eetproblemen? Wil je een gezonde geest in een gezond lichaam? Pak de echte oorzaken aan die maken dat je te veel eet, snoept of snaait. Dan hoef je nooit meer op dieet.

Ik heb ervaren dat het werkt als je met jezelf 'aan de gang' gaat. En dat gun ik iedereen. Dus: wat houdt jou tegen?

Wil je referenties? Kijk dan eens op mijn referentiepagina.

Mijn naam is Jolanda van der Horst. Ik heb ruim 30 jaar gewerkt als management ondersteuner, waarbij ik veel heb gedaan om mezelf te ontwikkelen.

Na een flink aantal jaar voelde ik de behoefte meer met mijn leven te doen en begon ik met persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg het inzicht dat ik zelf verantwoordelijk ben voor:

  • de manier waarop ik mijn leven ervaar en leid
  • mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid
  • het benutten van mijn talenten en vaardigheden

Dat heeft mij zo goed geholpen, dat ik besloot hiermee ook anderen te helpen. Daarom heb ik me bekwaamd als coach en trainer. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder 'persoonlijk begeleider', NLP-trainer en 'systemisch werk' (familie- en organisatieopstellingen).

Ik ben gecertificeerd NLP-trainer.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier voor mijn achtergrond of lees mijn eerste blogs (februari en maart 2012) over mijn ontwikkeling tot trainer/coach.

Interesse? Bel voor een eerste gesprek.

Schrijf je in voor mijn informatiemails en ontvang een gratis eboekje.

Over Espracom

Espracom is in januari 2005 opgericht. De naam is ontstaan uit ESsenza, PRAktijk voor COMmunicatie, dat reeds sinds 2002 actief was.
Essenza betekent 'kern'. En dat is precies waar het om gaat: tot de kern komen.

Connect met mij op social media