Cursus gedachtenkracht

Ben jij je ervan bewust dat jouw gedachten je soms danig in de weg kunnen zitten? Dat je beslissingen neemt op basis van ideeën en overtuigingen die voor een groot deel belemmerend zijn, waardoor je misschien niet doet waar je misschien veel plezier aan kunt beleven? 

Tijdens de cursus wordt op diverse wijzen ingegaan op onze kijk op onszelf en het leven. De cursus is o.a. gebaseerd op het boek "je kunt je leven helen" van Louise Hay.

In de loop van ons leven hebben we een gedachtepatroon opgebouwd over onszelf en het leven. In de cursus word jij je bewust van de invloed van je gedachten en je overtuigingen en kijk je naar het ontstaan ervan. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en je kwaliteiten. En, nog belangrijker, je kunt de manier waarop je je leven ervaart waar nodig wijzigen, zodat de kwaliteit van je leven verbetert.

Je leert hoe je kunt leven met liefde en respect voor jezelf en anderen. Een belangrijke sleutel tot zelfvertrouwen is zelfacceptatie. Je leert jezelf en anderen te accepteren en te vergeven. Kortom, je gaat lekkerder in je vel zitten en voelt je gezonder.

'Hoe anders zou het zijn om te leven in harmonie met jezelf en je omgeving, gebruik te maken van je eigen innerlijke kracht en je talenten ten volle benutten'

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

- Het belang van ons gevoel van eigenwaarde
- Omgaan met stress en spanningen
- Respectvol omgaan met jezelf en anderen
- Hoe ga je met negatieve gevoelens om
- Omgaan met relaties
- Luisteren naar je lichaam

De cursus bestaat uit:

- 12 schriftelijke lessen met theorie (totaal ca. 17 uur)
- praktijkvoorbeelden
- filmpjes
- verschillende opdrachten
- een praktijkdag als afsluiting van de cursus. Deze wordt gehouden wanneer er minimaal 4 deelnemers de lessen hebben afgerond.

Meer informatie over de cursus. Meer achtergrondinformatie vind je onder gedachtenkracht info

De kosten van deze cursus zijn € 135,- 

Vraag niet aan de wereld wat deze voor jou kan doen,
vraag jezelf af wat jij kunt doen voor de wereld
.