Boekentips

Persoonlijke ontwikkeling

Je vindt deze booeken op managementboek.nl. De prijzen zijn gelijk aan die op bol.com. Wil je andere boeken zoeken, klik dan hier.

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap - Stephen Covey;  € 26,50

Covey leert ons in dit boek hoe we de kwaliteit van ons leven (werk en privé)kunnen verbeteren. Zijn inzichten stellen duizenden mensen in staat meer plezier te ervaren in hun omgang met anderen. Dit heeft de samenwerking in vele organisaties prettiger en effectiever gemaakt.

Feesteditie van het bovenstaande boek

De zeven spirituele wetten van succes - Deepak Chopra; € 15,95

Het geluk in jezelf - Deepak Chopra; € 15,95

Ons diepste verlangen het doorgronden van het mysterie van ons bestaan. Geluk is echter ons belangrijkste levensdoel. Met dit makkelijk leesbare boek wijst Chopra ons de weg naar ons innerlijke zelf, de bron van alles wat bestaat.

Leven in overvloed - Deepak Chopra;  € 15,95

Is geld het belangrijkste in het leven? Overvloed is meer dan geld alleen. Het is de stroom, de weelde, de vrijgevigheid van het universum waardoor onze wensen in vervulling kunnen gaan.

Je ongekende vermogens - Anthony Robbins;  € 25,50

Het boek dat je als NLP-er niet mag missen.
Het boek is humoristisch, helder en inspirerend boek geschreven en geeft een stimulans aan het zelfbewust en positief denken. Wie de principes uit dit boek in zijn eigen leven toepast, maakt kennis met zijn eigen ongekende vermogens.

Essenties van NLP - Derks en Hollander;  € 42,95

Een uitgebreid werk met achtergronden en ontwikkelingen binnen de NLP. De schrijvers hebben ontdekt dat een groter begrip van de principes achter de NLP-Technieken leidt tot meer succes in het effectief kunnen combineren van verschillende werkvormen uit de NLP.

De kracht van het NU - Eckhart Tolle; € 18,95

Wij zijn ons denken niet. Wij identificeren ons vaak met onze analytische geest en ons ego. Onze authentieke kracht komt pas boven wanneer we leven in het nu en wanneer we onszelf omarmen. Het boek gaat in op de manier waarop we in onze relaties staan waardoor deze ons kunnen blokkeren of verrijken.

NLP-gids voor optimaal functioneren - Joseph O'Connore & John Seymour;  € 24,00

Ieder mens brengt de methoden van het ontdekken en leren beheersen van patronen die door succesvolle mensen worden toegepast, op zijn eigen manier in praktijk. Met behulp van deze gids en via zelf te kiezen succesvolle personen, zal elke lezer leren zijn eigen weg vinden naar een verbetering van zijn communicatieve vaardigheden.

Bevrijding van trauma, angst en onmacht - Franz Ruppert;  € 27,50

Op weg naar gezonde autonomie en liefde, nieuwe inzichten in het werken met opstellingen.Dit boek gaat ervan uit dat trauma's de hoofdoorzaak zijn van psychische en lichamelijke problemen. Niet alleen zelfbeleefde trauma's maken het leven moeilijker, maar trauma-energie en -inhoud worden ook van generatie op generatie doorgegeven. Onmacht, onbegrip, angst en ander psychisch en lichamelijk lijden zijn daaruit voortkomende symptomen. Ook schijnbaar onoplosbare problemen in relaties tussen partners, tussen ouders en kinderen, in het werk en in de gehele samenleving blijken verband te houden met de gevolgen van traumatisering.

Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsch;  € 17,95

NLP voor Dummies - Romilla Ready & Kate Burton

Een boek waarin de verschillende technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd.

Overige boeken

Het geheim van effectief denken  -  € 49,95

Begin vandaag nog met effectief denken en wordt succesvol. Verander je denken, verander je toekomst.

Gezondheid

50 groene smoothies in een handomdraai  -  € 19,95
Groene smoothies helpen mensen in een paar minuten per dag alle nodige groente en fruit binnen te krijgen. Ze verbeteren onze gezondheid en huid en geven veel energie.

NB: Alle bovenstaande boeken zijn suggesties. Espracom neemt geen verantwoording voor de juistheid en werkzaamheid ervan.